The English version
will be available very soon.

We apologize for any inconvenience.

Wijken

Overal in Utrecht bruiste het tijdens ‘Vrede in de buurt’ in het midzomerweekend (21, 22 en 23 juni 2013). In straten en op pleinen, in parken en op bruggen vinden concerten, festivals, voorstellingen en tentoonstellingen plaats om de Vrede van Utrecht te vieren met alle inwoners van de stad. Van Lunetten tot Overvecht en van Kanaleneiland tot in de binnenstad.

Vrede van Utrecht en Utrechtse culturele en maatschappelijke organisaties werken al jarenlang aan een hoogwaardig en laagdrempelig programma, dat leidt tot structurele ontwikkelingen in de wijk. De kracht van cultuur wordt ingezet voor de (her)ontwikkeling van wijken en buurten. We brengen mensen samen, vormen netwerken en investeren daar waar dat het hardst nodig is.

Bekijk het programma

Wil je weten wat er te doen is bij jou in de buurt of aan de andere kant van de stad? Kijk bij de evenementen van het wijkenprogramma rechtsboven op deze pagina. Of zoek op datum in de agenda van deze website.

De culturele en maatschappelijke organisaties in de wijken met wie Wijkontwikkeling samenwerkt, hebben een gezamenlijke website. Ook hier vind je actuele activiteiten in de wijken, deels in het kader van de viering van de Vrede van Utrecht. www.overalinutrecht.nl blijft ook na 2013 de plek waar je evenementen en organisaties in de wijken kunt vinden.

Wijkontwikkeling

Wil je meer weten over onze doelstellingen en de zes lijnen (participatie, wijknetwerken, talentontwikkeling, kansen in de stad, dialoog, wijkfestivals en manifestaties) waarlangs Wijkontwikkeling werkt? Lees dan verder in de online brochure Vrede in de Wijken.

Vrede in de buurt

Bekijk hieronder het programmaboekje van Vrede in de buurt: 21, 22 en 23 juni:

 

Google Analytics Alternative