The English version
will be available very soon.

We apologize for any inconvenience.

Nieuws

16-10-2013

Naverslag Vrede van Utrecht

Nu de viering van 300 jaar Vrede van Utrecht ten einde is, is de projectorganisatie bezig met de verslaglegging. Dit naverslag zal worden overhandigd aan de opdrachtgevers Provincie Utrecht en Gemeente Utrecht.

lees meer
01-10-2013

Showreel Vrede van Utrecht

We kijken terug op een mooi en succesvol programma. Kijk je mee? De showreel van de viering van 300 jaar Vrede van Utrecht, waar in vogelvlucht de evenementen (van 11 april t/m 21 september 2013) voorbij komen.

lees meer
22-09-2013

Bekijk de foto's van Sound of Freedom

Een gigantisch spektakel sloot de viering van 300 jaar Vrede van Utrecht af: het slotconcert Sound of Freedom. Met daaraan voorafgaand De Galm van Soesterberg, de Blauwe Hap en een militaire reddingsoperatie. Bekijk de foto's hier.

lees meer
20-09-2013

Eerste Slag Vrede van Utrecht-penning

Vanmiddag is in het GeldMuseum de winnaar bekend gemaakt van de wedstrijd 'Ontwerp je eigen herdenkingspenning van 300 jaar Vrede van Utrecht'. Burgemeester Wolfsen onthulde het winnende ontwerp van Wilbert Vos van de Eben Haezerschool uit Rhenen.

lees meer
20-09-2013

Eerste exemplaar van het Manifest van de Vreedzame Stad uitgereikt

Tijdens een feestelijke bijeenkomst rond De Vreedzame Stad overhandigde districtchef Johan van Renswoude gisteren het eerste exemplaar van het Manifest van De Vreedzame Stad aan wethouder Frits Lintmeijer.

lees meer
Google Analytics Alternative