The English version
will be available very soon.

We apologize for any inconvenience.

16-08-2013

240 Muzikanten gezocht voor 'Galm van Soesterberg'

Het slotspektakel van zowel Festival de Basis maar als van de Vrede van Utrecht start met de Galm van Soesterberg. Componist Merlijn Twaalfhoven zoekt voor dit bijzondere concert nog 240 enthousiaste muzikanten. Ben jij of ken jij een muzikant? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Op zaterdag 21 september vindt het spectaculaire slotspektakel van de Vrede van Utrecht ‘Sound of Freedom’ plaats. Dit slotstuk start s’middags met de 'Galm van Soesterberg' van componist Merlijn Twaalfhoven. De Galm van Soesterberg wordt groots, spannend en melodieus, maar hoe het precies gaat klinken is een verrassing. Om het stuk tot een succes te maken zijn er in totaal 500 zangers, blazers en slagwerkers nodig. Zij staan verdeeld over een gebied van immense hangars, op deze manier ontwerpt Twaalfhoven een landschap van klanken. Die driedimensionale klank zorgt ervoor dat het publiek dat tussen de musici in staat, klanken hoort van dichtbij en van verder weg.

Er zijn inmiddels al een hoop enthousiaste muzikanten gevonden, maar er zijn er nog veel meer nodig. Merlijn Twaalfhoven zoekt nog naar 150 zangers, 15 slagwerkers en 75 blazers. Overdag vindt er een repetitie plaats vinden om aan het einde van de dag samen te zorgen voor een geweldig optreden. Dus ben of ken jij een goede muzikant? Lijkt het je een leuke uitdaging om in totaal met 500 verschillende muzikanten te zorgen voor een spectaculair optreden op vliegbasis Soesterberg? En heb je nog niets te doen zaterdag 21 september? Meld je dan aan! Deelname kost 17,50, dit is inclusief lunch, diner en volledige toegang tot het festivalterrein en alle activiteiten/optredens.

Meer informatie en/of aanmelden kan op twaalfhoven.net.

Google Analytics Alternative