The English version
will be available very soon.

We apologize for any inconvenience.

Vrijwilligers gezocht

Festival De Basis

13 t/m 22 september

Voor dit evenement op de voormalige vliegbasis Soesterberg zijn ruim 200 vrijwilligers nodig. Beleef deze unieke mix van kunst en natuur en meld je aan!

Goed voor jou, goed voor ons

Grijp deze kans om een leuke (werk)ervaring op te doen en nieuwe mensen te ontmoeten. Je kunt werken als publieksbegeleider, suppoost, begeleider van (kinder)activiteiten, chauffeur, in de bouwploeg, de festivalshop, catering/horeca of in het flexteam.
 

Diverse werkzaamheden, diverse shifts

De werkzaamheden vinden verspreid over de dag plaats, in diverse shifts, van de vroege uurtjes tot laat in de avond. Samen zoeken we naar een taak die bij je past. Uiteraard krijg je er ook iets voor terug! Behalve dat je meehelpt aan een uniek evenement op een unieke locatie, krijg je een officieel Vrede van Utrecht t-shirt. Voor lunch of avondeten wordt gezorgd. En er is een leuke verrassing..
In de week voorafgaand aan het evenement is er een introductiebijeenkomt op het terrein. De info hierover staat binnenkort op de site.
 

Taken en functies

Je kunt je via dit formulier opgeven als vrijwilliger of stel je vraag via vrijwilligers@vredevanutrecht.nl. We zijn op zoek naar vrijwilligers voor deze functies:

 

Lees meer:

Publieksbegeleiding
Promotie gaat niet alleen over flyers, posters en persberichten. Wat vaak het beste werkt is rechtstreeks, persoonlijk contact met de festivalbezoeker. Jij gaat, door middel van een soms theatrale, en altijd rechtstreekse communicatie, de festivalganger door het festivalprogramma heen helpen. Met als doel meer mensen naar voorstellingen te krijgen die zij leuk vinden én bezoekers wegwijs te maken. Voor de kinderactiviteiten zoeken we mensen die dit speciaal aanspreekt.

Bouwploeg
De bijzondere uitstraling van het terrein van Festival de Basis komt niet zomaar tot stand. Wil jij helpen met het op- en afbouwen van deze en andere constructies? Heb je een beetje technisch inzicht en kun je met een hamer en schroevendraaier overweg? Meld je dan aan als vrijwilliger voor het bouwteam. Misschien wel het hardst werkende en meest hechte team.

Catering
Er wordt hard gewerkt tijdens het festival en van hard werken krijg je honger! Er moet goed gegeten worden. Jij kunt ervoor zorgen dat alle knorrende magen gevuld worden door je voor het cateringteam aan te melden. Je helpt mee in de voorbereiding van de lunch en het diner.

Festivalshop
Dit is een functie voor mensen die graag contact hebben met mensen, behulpzaam zijn en het leuk vinden om kunst te verkopen van lokale kunstenaars.

Transport
Tijdens het festival moet er enorm veel vervoerd worden. Van mensen tot stoelen en van koffiekopjes tot decorstukken. Wij zijn op zoek naar chauffeurs en bijrijders voor het transportteam. Voor chauffeurs is het een pré als je ervaring hebt met het rijden in een bestelbus/bakwagen/fietstrein. Voor bijrijders geldt: rijbewijs niet nodig, maar je moet wel lekker kunnen sjouwen.

Flexteam
Gezocht: Manusjes van alles. Als je in dit team terecht komt, kun je rekenen op een afwisselende functie. Tijdens een festival gebeuren altijd onverwachte dingen, vallen er gaten en komen er op het laatste moment nog taken bij. Voor deze klussen word jij dan ingezet. Zo kan het voorkomen dat je inspringt bij de andere teams. Op deze manier krijg je het festival van meerdere kanten te zien. Dus ben je flexibel en heb je een probleemoplossend vermogen? Heb je geen problemen met hollen en stilstaan? Meld je dan aan.

Suppoost
De kunstobjecten in de shelters en op het munitieterrein zijn speciaal voor de locatie gemaakt. In sommige gevallen is er een maximum gesteld aan het aantal bezoekers. Jij zorgt ervoor dat dit op een sympathieke manier duidelijk wordt gemaakt en krijgt hiervoor zelfs een speciaal kostuum aan! Daarnaast controleer je de kaartjes en ben je het aanspreekpunt voor het festival.

Fulltime functies
Tijdens het festival zijn er ook taken te vervullen die wat meer inzet vergen, meer verantwoordelijkheid vragen en beter staan op je CV.
Zoek jij een meer uitdagende vrijwilligersfunctie of wil je werkervaring opdoen? Dan kom jij misschien wel in aanmerking voor een van de fulltime functies die wij aanbieden. Hierbij kun je denken aan de rol van Subcoördinator (SubCo): je krijgt de leiding over één van de bovengenoemde teams, je bent hun aanspreekpunt, je motiveert je team en je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren ervan. In een persoonlijk gesprek leggen we je meer uit en horen we graag over jouw motivatie.

Bouwploeg DUIF
De duizend kussenslopen die zijn ingezameld worden op 22 t/m 24 augustus gevuld en bevestigd aan netten, waarna op 26, 27 en uitloopdag 28 augustus de hele installatie wordt samengevoegd en gebouwd. Hiervoor zoeken we een vijftal mensen met rechterhanden en zonder hoogtevrees. Meer weten? Neem contact met ons op!

Google Analytics Alternative